За нас

Теос Секюрити ЕООД

Фирма за слаботокови инсталации в София

ТЕОС Секюрити ЕООД е фирма за слаботокови инсталации в София създадена 1993 г. Професионално се занимаваме в проектиране, изграждане и интеграцията на: 

Като фирма с над 25 годишен опит, можем да Ви предоставим завършена услуга – от проектирането до поддръжката. Нашите експерти, ще подготвят индивидуално решение за Вас, според Вашите нужди и изисквания. Ще получите съвети за това как по най-удобния за Вас начин да използвате Вашата инвестиция. Ще Ви предложим най-иновативните технологични решения, които ще облекчат живота Ви.

Ценности

Уважение.

Сигурност.

Продукти.

Еталон за качество.

Хоризонт.

Уважение

В нашата фирма, уважението към клиента е поставено на първо място. Съобразяваме се с всяко изискване и се стремим да обясним всички плюсове и минуси, произтичащи от всяко едно решение за сигурността на охранявания обект. Доверявайки се на нас, Вие ще получите адекватна консултация, отлична цена и изключително качество.

Продукти

 Преди да предложим даден продукт на клиентите си, той преминава през редица тестове, за качество и надеждност. Ние не можем, да си позволим да предложим некачествена стока на нашите клиенти. При нас ще намерите най-качествената техника на разумна цена.

Хоризонт

Винаги се стремим към нови и далечни хоризонти, защото когато ги достигнем ние сме една крачка преди всички останали. А в това се крие пътя към УСПЕХА.

Сигурност

Сигурността в нашият бранш е тема номер едно. Не е достатъчно просто да имате някаква охранителна система или система за видеонаблюдение, трябва системата да е изградена така, че да локализира нарушението в най-ранна фаза. Нашите системи за сигурност са проектирани така, че да сте спокойни по всяко време.

Еталон за качество

Ние се стремим, да предоставим на клиентите си качество на услугата на топ ниво. От първоначалния оглед, до последните тестове на системата, се стремим да се доверяваме само на доказани марки, качествени продукти и професионални техници. По този начин успяваме, да доставим услуга, която ни различава от всички останали.

Оценете ни
Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!