Контрол на достъп

Контрол на достъпа и работното време

Съвременните системи за контрол на достъпа (пропускните системи) предлагат на потребителите голямо разнообразие на опции и възможности за изграждане на сложни системи с много нива, разпределени функции и управление.
Развитието на компютърните технологии и интернет даде допълнителен тласък за напредъка на пропускните системи. В новото поколение системи за контрол на достъпа масово се използват IP (мрежови) решения. Това промени същественно топологията на системите, позволявайки изграждането на големи мрежови системи практически с неограничени разстояния.
Същевременно от предимствата на пропускните системи могат да се възползват и собствениците на малки офиси, магазини и складове. Повечето от периферните модули могат да се използват и в локален режим без необходимост от контролери, компютри и други устройства, характерни за големите системи. За охрана на една врата са необходими само един четец, електрическа брава и карти за достъп.

Ако желаете да контролирате спазването на работното време от служителите, четците се поставят от външната и вътрешната страна на входните врати или портала. Нашият опит показва, че тази мярка действа изключително дисциплиниращо на персонала. Клиентите, внедрили подобни системи, са много доволни от резултатите.

Биометричен контрол на достъпа

За обекти с повишено ниво на сигурност предлагаме пропускни системи с биометричнен контрол на достъп. Тези системи са разработени на базата на модерни технологии за разпознаване на образи и криптиране на информация. Те гарантират високо ниво на сигурност и са приложими не само за контрол на достъпа, а и в много дейности, изискващи надлежна идентификация на лицата. Например, в производството биометричният четец може да се използва като ключ за апарати и съоръжения, изискващи специални умения или квалификация. По този начин те могат да бъдат предпазени от повреда в следствие на неправилно боравене. Биометричните системи се използват и за защита на компютърна информация, за документи, както и за много други цели.

Биометричните данни могат да се запишат на карти, които да се използват в комбинация с пръстови отпечатъци в системата.
Системите се предлагат с различни работни станции и подходящ софтуер за многобройните им приложения. Четците могат да работят и самостоятелно в локален режим за отваряне на врати, за активиране/дезактивиране на алармени системи и други цели.

За да не сме голословни, просто погледнете видеото

Биометричен терминал за измерване на температура.

 Терминал за лицево разпознаване.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!