• Системи за видеонаблюдение

 • Представяме на Вашето внимание последно поколение техника за видеонаблюдение –

  AHD (Analog High Definition) е нова технология, позволяваща пренос на видеосигнал с мегапикселова резолюция (720p/1080p) по коаксиален кабел на разстояние до 700 м. (RG6). Този вид системи не изискват изграждането и конфигурирането на мрежа, използват традиционната схема на свързване с коаксиал и BNC конектори между камерата и видеорекордера, което прави възможно използването на съществуващи коаксиални трасета. Предимство са и трибридните записващи устройства - AHD/аналог и IP камери в едно с автоматично разпознаване! Поради липса на компресиране на сигнала в камерата технологията позволява наблюдение с мегапикселова резолюция без закъснение накъсване и без сложно конфигуриране. Липсата на допълнителни мрежови устройства - сървъри и софтуер, прави AHD системата оптималното решение за мегапикселово видеонаблюдение – икономично, лесно за инсталация, надеждено и опростено.

  Запознайте се с нашия продуктов каталог за видеонаблюдение от тук

 • AHD е технология за предаване на HD/Full HD видео и аудио сигнал посредством обикновен коаксиален кабел на разтояния от 500 метра без забавяне и захуби. NEXTCHIP - е известна Корейска компания, която изобретява AHD технологията, която става основа за множество производители на камери и записващи устройства по целия свят.

  Основни възможности на AHD технологията

   

  Вижте нашите ценови предложения

 • Много високо качество на картина и възпроизвеждане при резолюция 720p/1080p

  Технологията използва т.н. progressive scan, докато формира сигнала на яркостни и цветови компоненти от аналоговия сигнал: това позволява елиминирането на премигвания и размазано изображение, като същевременно повишава значително цветовото възпороизвеждане.

 • Предимства при използване на AHD технологията в сравнение с аналоговите системи.

  • Висока резолюция - 720p and 1080p
  • По-голямо разстояние за предаване на сигнала, до
  500m (по коаксиален кабел)
  • Изображение без закъснения - некомпресирано
  видео,предаване в реално време
  • Съвместимост с D1 / 960H продукти
  • Лесна инсталация и употреба
  • Конкурентна цена за по-голяма резолюция и по-добро
  качество на картината

 • Най-рентабилното решение за видео наблюдение с HD по коаксиален кабел на разстояние до 500 метра

 • Качествен видео сигнал без забавяне

  Без т.нар. "лаг" в изображението, характерен за IP системите за видеонаблюдение.

 • Универсално приложение

  AHD записващите устройства могат да работят в три режима едновременно. На практика тези DVR-и работят едновременно с всичките типове камери, които са на пазара в момента: стандартни аналогови камери D1/960H, AHD и IP камери. Това ви позволява да свържете вече съществуващи аналогови или IP камери към AHD DVR.

  AHD DVR-ите могат лесно да се интегрират към съществуваща система за видеонаблюдение, в този случай старите аналогови камери могат да се заменят с AHD камери, без каквито и да било затруднения в зависимост от скоростта на модернизиране на системата.

  AHD DVR-ите поддържат работа с Cloud и CMS системи, даващи възможност за дистанционно контролиране на системата, дават възможност за управление на PTZ устройства, имат алармени входове/изходи, дават възможност за бекъп и разполагат с множество различни видео изхода.

 • На схемата отгоре е показано, как се осъществява дистанционен контрол, как да се настройват/потдържат, извличат записи от различни системи за видеонаблюдение на различен брой обекти (има лимитация единствено на броя на едновременно наблюдаваните камерин на един компютър, т.е. Вие можете едновременно да наблюдавате до 64 камери едновременно на един компютър), докато сте навсякъде по света, посредством Интернет или Интранет, а в някои случаи и по Етернет.

  Наблюдението може да се осъществява и посредством мобилни устройства, като телефон или таблет, като потдържаните операционни системи са: iOS, ANDROID, Windows Mobile и Blackberry OS.

 • Сравнение на AHD и други аналогови HD технологии

  Новите HD технологии - AHD, TVI и CVI - са преход от класическото към IP видеонаблюдение на цената на аналоговото.
  Подходящи са за модернизация на съществуващи класически системи за видеонаблюдение, поради възможността за употреба
  на изгррадената инфраструктура с коаксиален кабел. Новите HD технологии не са съвместими помежду си!!!